Μελέτες – κατασκευές, οικοδομικές άδειες

Αρχιτεκτονικό γραφείο

Ο σχεδιασμός κάθε χώρου σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη-χρήστη μπορεί να οδηγήσει σε μία πρωτότυπη ιδέα με λύσεις στοχευμένες στις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου έργου και τις δυνατότητες του πελάτη.Με λειτουργικότητα και αισθητική θα δημιουργήσουμε ένα χώρο που καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, φτιάχνει την διάθεσή μας και στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε και να χαρούμε τις επαγγελματικές ή οικογενειακές δραστηριότητες.

Δεν δίδεται έμφαση μόνο στο κέλυφος, αλλά μελετάται και ο περιβάλλων χώρος με κηποτεχνική μελέτη από ειδικούς συνεργάτες, όπου αυτό απαιτείται. Παράλληλα γίνονται προτάσεις και δίνονται λύσεις για εσωτερικές διαρρυθμίσεις και ειδικές κατασκευές επίπλων, με στόχο ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ένας υφιστάμενος χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο τόπο έκφρασης. Μία αποθήκη μπορεί να μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας, ένα παλιό εργοστάσιο σε πολυχώρο εκδηλώσεων, ένα παλιό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης σε ένα loft με σύγχρονες ανέσεις και αισθητική, ένα γκαράζ σε γραφείο.

Ειδικά τώρα, με την δυνατότητα που παρέχεται μέσα από την τακτοποίηση ημιϋπαίθριων και λοιπών χώρων, , μπορούν  οι χώροι που μέχρι σήμερα μας «συντροφεύουν σιωπηλά», ή που διστάζαμε να τους εντάξουμε στις ανάγκες μας, να αποκτήσουν επιτέλους την δική τους ταυτότητα.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη κάθε είδους κτιρίου και την διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών όπου αυτή απαιτείται, σε συνεργασία με μία έμπειρη ομάδα εξωτερικών συνεργατών, μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλύπτεται όλο το εύρος των απαραίτητων μελετών με άρτιο τρόπο.

Σε συνεννόηση πάντα με τον πελάτη, μπορούμε να αναλάβουμε την απλή επίβλεψη, την επιστασία, ή την πλήρη κατασκευή του κτιρίου με επιλεγμένα δικά μας συνεργεία. Με την συνολική διαχείριση του κάθε έργου και την διαρκή επιτόπια παρουσία μας, επιτυγχάνεται το οικονομικότερο δυνατό και αρτιότερο αποτέλεσμα.  Προλαμβάνονται προβλήματα και καταστάσεις που σε διαφορετική περίπτωση δεν αναστρέφονται ή κοστίζουν πολύ για να αναστραφούν. Αντίστοιχα η παρακολούθηση του έργου μπορεί να προλάβει την κατασπατάληση τόσο σε ποσότητες υλικών όσο και σε εργασίες που δεν είναι απαραίτητες.

Αναλαμβάνουμε συνεργασίες αντιπαροχής.